četrtek, 10. september 2015

The shift - Premik

Draga prijateljica Ana (hvala!) je na družabnem omrežju delila link na čudovit film The shift, ki je sad sodelovanja med svetovno znanim avtorjem uspešnic za osebnostno rast dr. Waynom W. Dyerjem in produkcijsko hišo Hay House (v lasti tudi svetovno znane Louise Hay). V počastitev dr. Dyerja, ki je žal konec avgusta umrl, je film The shift na voljo na spletu brezplačno do. 30. septembra.




Film je preplet dokumentnega in igranega filma. Govori o prelomnih trenutkih v življenju, ko nam je dano spoznati oz. začutiti, kaj je v našem življenju zares pomembno in kakšno je naše poslanstvo. Gre za trenutek, ki nas za vedno spremeni. Podarjena nam je posebna moč in vedenje, da lahko naredimo življenjski premik, ki nas vrne k našemu izvoru - srcu, duši, našemu pristemu jazu oziroma božjemu (svetemu) v nas. Govori tudi o služenju, kar mi je v tem življenjskem trenutku še posebno blizu. 

Film je tako močan in poln navdihujočih modrosti, da me je dobesedno "sezul".  Čutim pa, da so "novi čevlji" - misli, ki jih ponuja film, zame še preveliki. A tako je z modrostmi, pravi Rachel N. Remen, v Blagoslovih starega očeta: So kot podarjene obleke, ki so nam, ko jih dobimo, še prevelike. Prav so nam šele čez nekaj časa:)).

Veliko prebujajočih in božajočih trenutkov ob gledanju filma vam želim!

PS. Veliko knjig dr. Wayna W. Dyerja je prevedeno v slovenščino, na youtubu pa je na voljo kar nekaj njegovih predavanj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar